Domov
Že samo ime naše nastavitve Turizem na kmetiji "RedFairytale - RdečaPravljica" vam pove, da se boste pri nas prijetno počutili in doživeli pravljično, sprostitveno bivanje. V naši nastavitvi ponujamo 3 idilične apartmaje, vsak ima svoj osebni barvni prividih domače okoliške narave. Naša okolica je obdana z mediteranskim zelenjem, oljčniki in vinogradi, kjer se lahko sprehajate, na svežem zraku. Uživate pri poslušanju žvrgolenja ptic ter občudujete neokrnjeno naravo naša hiša leži v sorazmeroma majhni vasi Marezige, kjer so gostom na razpolago tipične lokalne jedi, pokušina in nakup vrhunskih vin v raznih kleteh in gostilnah.


Uživajte v neokrnjeni naravi v osrčju podeželja Slovenske Istre ....Okušajte naše oljčno olje med bivanjem pri nas ,…. ostanite vedno mladi❤️
Dragi gosti, želimo vas obvestiti, da ima naša družina 2 prelepi, mirni mački in mladega kužka pasme Border Collie. Vse naše živali živijo zunaj, v okolici hiše. Prosimo, da to upoštevate, če niste ljubitelj živali oz. je kdo od vas alergičen. Obenem vam zagotavljamo, da naši hišni ljubljenčki nimajo vstopa v apartmaje, prav tako ne sprejemamo hišnih ljubljenčkov naših gostov.

Hitro iskanjeNadaljuj